WIN-WIN MET EEN WOONVERANDA

Met de unieke sfeer van een woonuitbreiding breng je het buitengevoel naar binnen. Een uitbreiding van je keuken of een groot speelparadijs voor de kinderen? Zo creëer je een sfeervolle extensie van je leefruimte met een prachtige lichtinval en een aangename warmte. Bij een woonuitbreiding kunnen verschillende muren opengebroken worden om zo een grotere ruimte te creëren. Een uitbreiding van je keuken of een groot speelparadijs voor de kinderen, alles kan!

 

MAATWERK VAN A-Z​

Moderne, landelijke of hedendaagse? Een uitbreiding van uw keuken of een groot speelparadijs voor de kinderen? Welke stijl of invulling u ook verkiest, bij Isovera doen we er alles aan om een veranda te realiseren, volledig op uw maat. En dit van meldingsplicht tot performante plaatsing.

BELGISCHE KWALITEIT​

We maken enkel gebruik van kwalitatieve en hoogwaardige Belgische producten. Hierbij kozen we voor het aluminiummerk Aliplast. Enkel zo kunnen we een hoogwaardig eindproduct afleveren waar u jarenlang plezier aan beleeft.

TECHNISCHE KENNIS​

Dankzij een vakkundig team van schrijnwerkers, metsers, stukadoors en dakwerkers hebben we alle technische kennis in huis om een correcte realisatie en hoogstaande afwerking van ieder project te garanderen.

VRAGEN OVER EEN WOONVERANDA?

Vraag vrijblijvend advies of vul ons offerteformulier in voor een prijsinschatting.

JOUW VERANDA

Droom je van een woonveranda? Schakel dan een rasechte vakman in zoals Isovera! Zo gaan wij te werk op jouw project op maat te realiseren.

VERTEL ONS JE WENSEN​

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek vertel jij ons je wensen. Hiervoor komen we graag bij je langs! Daarna meten we alles nauwkeurig op zodat we jouw droomveranda kunnen realiseren.

VOORSTEL OP MAAT​

We verwerken jouw wensen in een klaar & duidelijke offerte, volledig op maat. Je krijgt ook een uitgewerkte 3D-tekening zodat je meteen de nieuwe look van je toekomstige woonruimte ziet.

PERFORMANTE UITVOERING​

Overtuigd? Fantastisch! Dan gaan wij aan de slag. Onze vakprofessionals realiseren jouw project en werken het tot in de puntjes af.