JE LEEFRUIMTE EENVOUDIG VERGROTEN?

Dat kan dankzij onze veranda’s! Rustig een boek lezen met zicht op de tuin? Een extra speelruimte voor de kinderen? Met een veranda breid je je woning op een sfeervolle manier uit en geniet je van je eigen groene oase.

 

VAN RUWBOUW TOT AFWERKING

Modern, landelijk of hedendaags? Welke stijl je ook verkiest, bij Isovera doen we er alles aan om een veranda te realiseren op jouw maat. 

Hierbij gaan we tot het uiterste! En dit van ruwbouw tot afwerking. Muren uitbreken, stroom voorzien, opnieuw vloeren of zelfs verven? Komt voor mekaar! Wij bieden je een oplossing van A tot Z.

Uw voordeel? Slechts 1 aanspreekpunt voor het hele proces. Als dat niet handig is?! Wij zorgen er persoonlijk voor dat jouw nieuwe veranda tot in de puntjes afgewerkt is. 

Klaar om te genieten?

VERTROUW OP ONS VAKMANSCHAP

Dankzij onze jarenlange vakkennis en een sterk team van ervaren medewerkers kunnen we elk project aan.

 Schrijnwerkers, metsers, stukadoors en dakwerkers: ons team zorgt keer op keer voor een correcte realisatie en hoogstaande afwerking van elke veranda.

Om de beste kwaliteit te garanderen, vertrouwen we op de kracht van aluminium. Dit onderhoudsvriendelijke en duurzame materiaal bieden we in de vorm van Aliplast-profielen. Zo verzekeren wij jou van een hoogwaardige veranda waar je jarenlang plezier aan beleeft. 

Bekijk onze referenties en ga voor een woonveranda, klassieke veranda of pergola die helemaal bij jou past!

VRAGEN OVER VERANDABOUW?

Vraag vrijblijvend advies of vul ons offerteformulier in voor een prijsinschatting.

Veranda

Jij kiest de stijl, het ontwerp en de aankleding. Wij zorgen ervoor dat hij tot in de puntjes is afgewerkt.

Pergola

Met een pergola wordt de zomer extra lang en geniet je op een unieke manier van je tuin.

Woonveranda

Met de unieke sfeer van een woonuitbreiding breng je het buitengevoel naar binnen.

Voorzetgevel

Wil je je woning een nieuwe look geven? Dan is een skeletbouw met een voorzetgevel de oplossing.

JOUW VERANDA

Droom je van een veranda, woonveranda of pergola? Schakel dan een rasechte vakman in zoals Isovera! Zo gaan wij te werk op jouw project op maat te realiseren.

VERTEL ONS JE WENSEN​

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek vertel jij ons je wensen. Hiervoor komen we graag bij je langs! Daarna meten we alles nauwkeurig op zodat we jouw droomveranda kunnen realiseren.

VOORSTEL OP MAAT​

We verwerken jouw wensen in een klaar & duidelijke offerte, volledig op maat. Je krijgt ook een uitgewerkte 3D-tekening zodat je meteen de nieuwe look van je toekomstige woonruimte ziet.

PERFORMANTE UITVOERING​

Overtuigd? Fantastisch! Dan gaan wij aan de slag. Onze vakprofessionals realiseren jouw project en werken het tot in de puntjes af.