Toonzaal

Ontdek onze toonzaal

Zit u met specifieke vragen? Bent u op zoek naar professioneel advies? Of hebt u simpelweg verandadromen? Breng een bezoekje aan onze unieke toonzaal! Kom er alles te weten over de diverse types van woninguitbreidingen en voel, zie & ontdek zelf het verschil! Bovendien staat ons team van specialisten er klaar om u te begeleiden naar de juiste veranda, pergola, orangerie of voorzetgevel voor uw woning!

toonzaal-isoveratoonzaal-isoveratoonzaal-isoveratoonzaal-isoveratoonzaal-isoveratoonzaal-isoveratoonzaal-isoveratoonzaal-isovera

Openingsuren

Ma: Gesloten
Di – Vr: 10u-12u en van 13u-17u
Za: Enkel op afspraak
Di-Vr is bezoek op afspraak ook mogelijk

Gegevens

Diestersteenweg 4,
3510 Hasselt (Kermt)
+32 11 35 07 82
info@isovera.be

Onze toonzaal eens bezoeken?

Aarzel niet om Werner te contacteren Vraag advies of +32 11 35 07 82

Vertel ons uw wensen

Voorstel op maat

Performante
uitvoering

Vertel ons uw wensen

We komen graag bij u langs voor een verkennend gesprek waarbij we uitgebreid naar uw wensen luisteren. Hierna gaan we over tot een precieze opmeting. Enkel zo kunnen we uw droomveranda realiseren.

Voorstel op maat

We gieten uw wensen in een offerte, helemaal op uw maat.
Bovendien voorzien we u reeds op dit moment van een compleet uitgewerkte 3D-tekening zodat u meteen een goed zicht krijgt op uw nieuwe woonruimte.

Performante uitvoering

Bent u overtuigd? Perfect, dan kunnen we aan de slag gaan! Onze ervaren vakmensen zorgen voor een correcte realisatie, afgewerkt tot in de puntjes.

onze experts aan het woord

Van screens tot parket in uw veranda, onze experts staan u graag bij met uniek advies!

  • Zonwerend glas in de veranda,
    kan da?
  • Verwarming in de veranda,
    kan da?
  • Screens in de veranda,
    kan da?

Zonwerend glas in de veranda, kan da?

Dat kan zeker! Zonwerend glas is een type beglazing dat wordt voorzien van een zonwerende coating. Zo voorkomt u dat uw woning zomers wordt omgevormd tot een broeikas en kan u tegelijkertijd toch nog genieten van binnenvallend zonlicht.

Dit maakt dat zonwerend glas ideaal is voor ruimtes die op een zonnige dag snel durven op te warmen.

Verwarming in de veranda, kan da?

Verwarming in een veranda, en zeker een woonveranda, maakt dat u een aangenamer klimaat en sfeer bekomt.

Het verwarmen kan gebeuren met een warmtepomp die in de zomer eveneens als airco kan dienen, maar ook verwarmen met een kachel, pelletkachel, gashaard of vloerwarming is mogelijk.

Screens in de veranda, kan da?

Screens zijn een stuk dunner dan rolluiken en daardoor makkelijker weg te werken. Het zijn geperforeerde doeken die zowel zonnestralen als warmte buiten houden, terwijl u toch het zicht naar buiten niet verliest.

Door de warmte buiten te houden kan u het verbruik van een airco overigens enorm beperken. Zonwerende screens hebben dan weer een langere levensduur.