Een veranda vraagt om vakmanschap

Ga voor een sfeervolle uitbreiding van uw woning en leefruimte, volledig op uw maat. U kiest de stijl, het ontwerp en de aankleding, wij zorgen voor een perfecte veranda, afgewerkt tot in de kleinste puntjes.

maatwerk
van a-z

Moderne, landelijke of hedendaagse? Een uitbreiding van uw keuken of een groot speelparadijs voor de kinderen? Welke stijl of invulling u ook verkiest, bij Isovera doen we er alles aan om een veranda te realiseren, volledig op uw maat. En dit van meldingsplicht tot performante plaatsing.

Belgische
kwaliteit

We maken enkel gebruik van kwalitatieve en hoogwaardige Belgische producten. Hierbij kozen we voor het aluminiummerk Aliplast. Enkel zo kunnen we een hoogwaardig eindproduct afleveren waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Technische
kennis

Dankzij een vakkundig team van schrijnwerkers, metsers, stukadoors en dakwerkers hebben we alle technische kennis in huis om een correcte realisatie en hoogstaande afwerking van ieder project te garanderen.

referenties: ja da kan!

Vragen over verandabouw?

Aarzel niet om Werner te contacteren Vraag advies of +32 11 35 07 82

kerel veranda

Vertel ons uw wensen

Voorstel op maat

Performante
uitvoering

Vertel ons uw wensen

We komen graag bij u langs voor een verkennend gesprek waarbij we uitgebreid naar uw wensen luisteren. Hierna gaan we over tot een precieze opmeting. Enkel zo kunnen we uw droomveranda realiseren.

Voorstel op maat

We gieten uw wensen in een offerte, helemaal op uw maat.
Bovendien voorzien we u reeds op dit moment van een compleet uitgewerkte 3D-tekening zodat u meteen een goed zicht krijgt op uw nieuwe woonruimte.

Performante uitvoering

Bent u overtuigd? Perfect, dan kunnen we aan de slag gaan! Onze ervaren vakmensen zorgen voor een correcte realisatie, afgewerkt tot in de puntjes.

onze experts aan het woord

Van screens tot parket in uw droomveranda, onze experts staan u graag bij met uniek advies!

  • Zonwerend glas in de veranda,
    kan da?
  • Verwarming in de veranda,
    kan da?
  • Screens in de veranda,
    kan da?

Zonwerend glas, kan da?

Dat kan zeker! Zonwerend glas is een type beglazing dat wordt voorzien van een zonwerende coating. Zo voorkomt u dat uw woning zomers wordt omgevormd tot een broeikas en kan u tegelijkertijd toch nog genieten van binnenvallend zonlicht.

Dit maakt dat zonwerend glas ideaal is voor ruimtes die op een zonnige dag snel durven op te warmen.

Verwarming, kan da?

Verwarming in een woonveranda, maakt dat u een aangenamer klimaat en sfeer bekomt.

Het verwarmen kan gebeuren met een warmtepomp die in de zomer eveneens als airco kan dienen, maar ook verwarmen met een kachel, pelletkachel, gashaard of vloerwarming is mogelijk.

Screens, kan da?

Screens zijn een stuk dunner dan rolluiken en daardoor makkelijker weg te werken. Het zijn geperforeerde doeken die zowel zonnestralen als warmte buiten houden, terwijl u toch het zicht naar buiten niet verliest.

Door de warmte buiten te houden kan u het verbruik van een airco overigens enorm beperken. Zonwerende screens hebben dan weer een langere levensduur.