Over isovera

Uw leefruimte vergroten in een handomdraai?

Dankzij onze veranda’s kan het! Kies voor een sfeervolle uitbreiding van uw woning. Rustig een boek lezen met zicht op de tuin? Of een extra speelruimte voor de kinderen? Geniet als nooit te voren van uw groene leefwereld.

Van ruwbouw tot afwerking

Modern, landelijk of hedendaags? Welke stijl u ook verkiest, bij Isovera doen we er alles aan om een veranda te realiseren op uw maat. Hierbij gaan we tot het uiterste! En dit van ruwbouw tot afwerking. Muren uitbreken, stroom voorzien, opnieuw vloeren of zelfs verven? Komt voor mekaar! Wij bieden u een oplossing van A tot Z.

Uw voordeel? Slechts 1 aanspreekpunt voor het hele proces. Als dat niet handig is?! Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw nieuwe veranda tot in de puntjes afgewerkt is. Klaar om te genieten?

isovera

“ Klaar voor een prachtige uitbreiding van uw woning?
Breng een bezoekje aan onze toonzaal! ”

isovera

Vertrouw op vakmanschap

Dankzij onze jarenlange vakkennis en een sterk team van ervaren medewerkers kunnen we ieder project de baas. Schrijnwerkers, metsers, stukadoors en dakwerkers: ons team zorgt iedere keer weer voor een correcte realisatie en hoogstaande afwerking van iedere veranda.

Om de beste kwaliteit te garanderen, vertrouwen we op de kracht van aluminium. Dit onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal bieden we u in de vorm van Aliplast profielen. Enkel hierdoor kan u rekenen op een hoogwaardige veranda, om jarenlang van te genieten.
Neem een kijkje in onze talrijke referenties en ga voor een veranda die helemaal past bij uw woonwereld

Vragen over Isovera?

Aarzel niet om Werner te contacteren Vraag advies of +32 11 35 07 82

isovera

Vertel ons uw wensen

Voorstel op maat

Performante
uitvoering

Vertel ons uw wensen

We komen graag bij u langs voor een verkennend gesprek waarbij we uitgebreid naar uw wensen luisteren. Hierna gaan we over tot een precieze opmeting. Enkel zo kunnen we uw droomveranda realiseren.

Voorstel op maat

We gieten uw wensen in een offerte, helemaal op uw maat.
Bovendien voorzien we u reeds op dit moment van een compleet uitgewerkte 3D-tekening zodat u meteen een goed zicht krijgt op uw nieuwe woonruimte.

Performante uitvoering

Bent u overtuigd? Perfect, dan kunnen we aan de slag gaan! Onze ervaren vakmensen zorgen voor een correcte realisatie, afgewerkt tot in de puntjes.

onze experts aan het woord

Van screens tot parket in uw veranda, onze experts staan u graag bij met uniek advies!

  • Zonwerend glas in de veranda,
    kan da?
  • Verwarming in de veranda,
    kan da?
  • Screens in de veranda,
    kan da?

Zonwerend glas in de veranda, kan da?

Dat kan zeker! Zonwerend glas is een type beglazing dat wordt voorzien van een zonwerende coating. Zo voorkomt u dat uw woning zomers wordt omgevormd tot een broeikas en kan u tegelijkertijd toch nog genieten van binnenvallend zonlicht.

Dit maakt dat zonwerend glas ideaal is voor ruimtes die op een zonnige dag snel durven op te warmen.

Verwarming in de veranda, kan da?

Verwarming in een veranda, en zeker een woonveranda, maakt dat u een aangenamer klimaat en sfeer bekomt.

Het verwarmen kan gebeuren met een warmtepomp die in de zomer eveneens als airco kan dienen, maar ook verwarmen met een kachel, pelletkachel, gashaard of vloerwarming is mogelijk.

Screens in de veranda, kan da?

Screens zijn een stuk dunner dan rolluiken en daardoor makkelijker weg te werken. Het zijn geperforeerde doeken die zowel zonnestralen als warmte buiten houden, terwijl u toch het zicht naar buiten niet verliest.

Door de warmte buiten te houden kan u het verbruik van een airco overigens enorm beperken. Zonwerende screens hebben dan weer een langere levensduur.