EEN LEEFVERANDA VAN ISOVERA

De perfecte leefruimte voor jouw woning

Een leefveranda is een geweldige toevoeging aan elke woning. Het biedt niet alleen extra ruimte, maar ook de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van de schoonheid van je tuin. Als je op zoek bent naar een leefveranda met of zonder keuken dan is Isovera de perfecte keuze.

De voordelen van een leefveranda

Een moderne leefveranda biedt talloze voordelen. Het zorgt voor extra woonruimte, waardoor je meer comfort en functionaliteit aan je huis toevoegt. Of je nu een gezellige loungehoek wilt creëren, een speelkamer voor de kinderen wilt maken of gewoon een plek nodig hebt om te ontspannen, een leefveranda biedt hiervoor de ideale oplossing.

Een leefveranda van Isovera

Een moderne leefruimte biedt niet alleen voldoende ruimte voor al je wensen, maar heeft ook de mogelijkheid tot een volledig uitgeruste keuken. Of je nu graag kookt voor gasten of gewoon geniet van culinaire hoogstandjes met je gezin, Isovera is de perfecte keuze met op maat gemaakte leefveranda’s.

Een leefveranda is een fantastische toevoeging aan elke woning en biedt extra ruimte en comfort. Vraag nu je offerte aan bij Isovera.

VRAGEN OVER ONZE LEEFVERANDA'S?

Vraag vrijblijvend advies of vul ons offerteformulier in voor een prijsinschatting.

MAATWERK VAN A-Z​

Moderne, landelijke of hedendaagse? Een uitbreiding van uw keuken of een groot speelparadijs voor de kinderen? Welke stijl of invulling u ook verkiest, bij Isovera doen we er alles aan om een veranda te realiseren, volledig op uw maat. En dit van meldingsplicht tot performante plaatsing.

BELGISCHE KWALITEIT​

We maken enkel gebruik van kwalitatieve en hoogwaardige Belgische producten. Hierbij kozen we voor het aluminiummerk Aliplast. Enkel zo kunnen we een hoogwaardig eindproduct afleveren waar u jarenlang plezier aan beleeft.

TECHNISCHE KENNIS​

Dankzij een vakkundig team van schrijnwerkers, metsers, stukadoors en dakwerkers hebben we alle technische kennis in huis om een correcte realisatie en hoogstaande afwerking van ieder project te garanderen.

JOUW VERANDA

Droom je van een veranda, woonveranda of pergola? Schakel dan een rasechte vakman in. Zoals Isovera! Zo gaan wij te werk op jouw project op maat te realiseren.

VERTEL ONS JE WENSEN​

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek vertel jij ons je wensen. Hiervoor komen we graag bij je langs! Daarna meten we alles nauwkeurig op zodat we jouw droomveranda kunnen realiseren.

VOORSTEL OP MAAT​

We verwerken jouw wensen in een klaar & duidelijke offerte, volledig op maat. Je krijgt ook een uitgewerkte 3D-tekening zodat je meteen de nieuwe look van je toekomstige woonruimte ziet.

PERFORMANTE UITVOERING​

Overtuigd? Fantastisch! Dan gaan wij aan de slag. Onze vakprofessionals realiseren jouw project en werken het tot in de puntjes af.